Asennus akuille

Exide-akku ja asennuspalvelu Helsingissä, Vantaalla, Porvoossa ja lähiseuduilla

Akkukellari Oy/Ab tarjoaa ammattitaitoisen akkujen asennuspalvelun. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa, Porvoo, Kerava, Sipoo ja Espoo. Meiltä löytyvät käynnistysakut autoihin, veneisiin, työkoneisiin ja kaikkiin kaksipyöräisiin. Kalustoomme kuuluvat muun muassa seuraavat akkujen laatumerkit: Varta, Fiamm, Exide, Ctek, Akuma, Optima ja GNB.

Nykyään on meneillään todellinen akkujen maailmanvalloitus. Akku löytyy paitsi jokaisesta autosta ja moottoriveneestä, myös ilman sähköjohtoa toimivista sähkölaitteista, kuten porakoneista ja pensasaidan leikkureista. Akku varastoi sähköenergiaa, ja sen on tarkoitus toimia silloin kuin muuta energianlähdettä ei ole. Pienten ja keskikokoisten sähkölaitteiden akun voi yleensä ladata. Lataus on taloudellisesti ja ympäristön kannalta parempi vaihtoehto kuin paristojen käyttö.

Milloin tarvitaan akun vaihto?

Kun akun toiminnassa alkaa ajan myötä näkyä muutoksia, on parasta testata sen kapasiteetti. Akkukellarin ammattilaiset mittaavat akun kuin akun. Jos mittaus suoritetaan auton akusta, on viisasta tulla paikalle, kun akku on latautunut ajon jälkeen. Koska mittaus tapahtuu varttitunnin kuluttua moottorin sammutuksesta, on tämä aika odotettava, jotta saadaan luotettava mittaustulos. Ensimmäisen mittauksen jälkeen tehdään uusi mittaus, johon akkua kuormitetaan kytkemällä kaikki mahdolliset lämmittimet päälle. Jos mittaustulos on liian alhainen, on viisasta vaihtaa akku uuteen.

Asennus auton akulle meiltä

Kun vanha akku on tullut tiensä päähän, on akkujen asennuspalvelu turvallinen ratkaisu uuden akun asennukseen. Tarvittaessa ammattilaisemme mittaa vanhan akun kapasiteetin ja selvittää, miksi akku tyhjenee liian nopeasti. Joskus tällä analyysilla vältetään uuden akun hankinta, kun löydetäänkin syy akun nopeaan tyhjenemiseen. Mikäli kuitenkin uusi akku on tarpeen, Akkukellari ottaa vanhan akun turvallisesti hävitettäväksi ja auttaa valitsemaan uuden akun. Uuden akun asennus etenkin autoon on hyvä teettää ammattilaisella. Asennus auton akulle saattaa tuntua helpolta, mutta on hyvä muistaa, että väärin asennettu akku on aina turvallisuusriski. Ammattilaiselta saa varmuuden siitä, että asennus on oikein suoritettu.

Akun turvallinen hävitys

Yleistäen voidaan sanoa, että kaikki akut sisältävät ympäristölle haitallisia aineita, kuten raskasmetalleja, ja tästä syystä ne ovat aina ongelmajätettä. On äärimmäisen tärkeää, että käytöstä poistettujen akkujen hävittäminen sujuu ympäristösäädösten mukaisesti. Akkukellari huolehtii akun hävittämisestä laillisesti ja turvallisesti, ja lisäksi meiltä myös akkujen asennuspalvelu ammattitaidolla. Otamme vastaan vanhat akut maksutta.

Varmuus akun luotettavasta toiminnasta tuo mukavuutta niin autoiluun, veneilyyn, seinän poraamiseen kuin pyöräilyynkin. Ammattilaisemme palvelevat nopeallakin aikataululla. Toimialueemme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Yhteydenotot helposti netin kautta tai puhelimitse. Meillä ei virta lopu kesken!

Sijainti ja yhteystiedot

Yhteydenotto

Puhelin aukioloaikoina: 09 877 7732

Puhelin myös aukioloaikojen ulkopuolella: 040 5400 987

Sähköposti akkukellari@elisanet.fi​

Osoite ja aukiojoajat

Kraputie 2, Itä-Helsinki Ark 8:15-17:00

La 10:00-13:00

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Created by Myyntimaatio | Tietosuojaseloste

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää